Tietokeskus tarkoittaa IT-alan tuotteita ja laadukkaita palveluja

IT-alan arvostettu palveluntarjoaja Tietokeskus pysyy aina mukana tietotekniikan vauhdikkaassa kehityksessä tai oikeastaan muutaman bittijonon sitä edellä. Vuonna 1989 alkanut menestyksekäs toimintamme puhuu onnistumisemme puolesta. Ja mikä parasta, olemme auttaneet asiakkaitamme sopeutumaan IT-alan mullistuksiin niin yritys- kuin kunta-alallakin. Tietokeskus tarjoaa kaiken kattavien teknisten ratkaisujen lisäksi täydellisen palvelun, tuen ja vaikka toiminnanohjausjärjestelmän, joten meihin on helppo luottaa.

Kaikki IT-palvelut ja laitteet vaivattomasti yhdestä paikasta. Asiakasvastuulliset, henkilökohtaisesti nimetyt myyjät ja huoltajat helpottavat päivittäistä asioimista kaikissa IT-asioissa. Annamme sinulle aikaa keskittyä omaan bisnekseesi, siihen missä olet hyvä, parempi tai jopa paras. Me pidämme huolen siitä, että käytettävissäsi on toimivat ja ajan tasalla olevat työkalut ja järjestelmät tekemiseen - aina, päivän jokaisena tuntina, viikon jokaisena päivänä - jatkuvasti.

Takaamme myös sen, että yrityksen tärkein pääoma, eli tieto on aina tallessa eikä mahdollinen laiterikko, tulipalo tai varkaus lamauta yrityksen toimintaa tietojärjestelmien tai laitteiden osalta.

Palvelumme lähtökohta on aina se, että IT:n pitää tukea ja kehittää aidosti asiakkaan liiketoimintaa ja näinollen kehittää yrityksen kilpailukykyä, toiminnan laatua ja tuottavuutta - samanaikaisesti pyrkien kuitenkin selkeisiin kustannussäästöihin IT-palveluiden osalta.
Olemme ainoa paikallisesti valtakunnallinen IT-palvelutalo, jolta löytyy myymälän lisäksi merkkiriippumaton huoltoliike tietokoneille, tulostimille ja oheislaitteille. Huollostamme löytyy mm. Fujitsun ja Lenovon takuuhuollot. Erittäin monipuolinen palvelu- ja laitetarjooma: Tietokoneet, serverit, konesali, videovalvonta, älytaulut, datanpalautus ja kaikki näihin liittyvät palvelut vaivattomasti yhdestä paikasta.

Mikäli valmista ratkaisua ei löydy tarpeisiisi niin räätälöimme juuri sellaiset laitteet ja palvelut mitä sinä tarvitset - Pidämme huolen, että tehot, ominaisuuden ja palveluntaso ovat varmasti riittäviä - mutta toisaalta pidämme myös huolen siitä, ettet maksa turhasta vaan ainoastaan siitä mitä tarvitset.

Vuonna 1989 alkanut menestyksekäs, yrittäjävetoinen toimintamme ja todella pieni henkilöstövaihtuvuus puhuu onnistumisemme puolesta. Tunnemme talousalueemme yritykset ja tarpeet erittäin hyvin, unohtamatta monia paikallisia ja valtakunnallisia kumppaneitamme joista voi olla myös sinulle ja yrityksellesi hyötyä.

Palvelusopimuksiimme tyytyväiset sadat asiakkaamme kehittävät toimintaansa jatkuvasti asiantuntevan, sertifioidun ja koulutetun henkilöstömme kanssa. Myös julkinen sektori, pankit ja vakuutusyhtiöt luottavat palveluihimme - Liity sinäkin tyytyväiseen joukkoon ja anna meidän auttaa sinua.

Ota yhteyttä niin juodaan kahvit ja mietitään, miten voimme olla teille avuksi.
Ei sanahelinää ja turhia lupauksia, vaan Oikeita tekoja ja ratkaisuja, juuri Sinun tarpeisiin.

Tietokeskus on monen kaupungin ja kunnan sopimustoimittaja ja valtionhallinnon sopimustoimittajan jälleenmyyjä valtionhallinnolle ja -yksiköille. Suomen paras asiakaspalvelu ja asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen ovat valttimme.

Ota yhteyttä

  • Jaa: