Asiakaskokemuksia

Puitesopimustoimittajana Tietokeskus on ollut erinomainen kumppani. Toimitukset sujuvat nopeasti ja ammattitaitoisesti. Toimittajan joustavuus ja selkeät kontaktihenkilöt ovat asiakkaan näkökulmasta elinehto tehokkaalle toiminnalle.

Olli Toivonen, Käyttöpalvelupäällikkö, Medbit Oy

Olen erittäin tyytyväinen Tietokeskuksen toiminnan nopeuteen, muuntautumiskykyyn ja tarpeidemme ymmärtämiseen. Tietokeskuksen kokonaispaketti oli rakenteeltaan poikkeava ja siirtoprojekti kuului kuukausihintaan. Asioita ei tarvitse vatvoa, vaan kun jotain päätämme, niin se saadaan käytäntöön todella nopeasti. Tietokeskus on sopivankokoinen kumppani meille ja saamme henkilökohtaista palvelua. Ero vanhaan on kuin yöllä ja päivällä.

Samuli Skog, tietohallintopäällikkö, Maskun Kalustetalo

Olen tyytyväinen mittavan transitioprojektin sujuvuuteen ja tiukassa aikataulussa pysymiseen. Asiantuntijoilta löytyy joustavuutta ja kiitettävää mukautumista äkillisissäkin tilanteissa. Helpdesk hoiti todella diplomaattisesti ja ammattitaitoisesti viestintää käyttäjämme kanssa jolla viesteistä päätellen oli hermo kireällä.

Ville Sääjärvi, Finanssialan Keskusliitto

Turun kaupunki on käyttänyt Tietokeskuksen palveluita työasemapalvelun runkona jo vuosia. Palvelut ovat kehittyneet vuosien varrella vastaamaan Turun tarpeita hyvin. Pöydältä-pöydälle konseptissa työaseman vaihdon yhteydessä kaupungin työntekijä nostaa kätensä työasemalta ja saa uuden koneen pöydälle käsiensä alle minimoiden vaihdon aiheuttaman työhävikin. Vanha työasema hävitetään tietoturvallisesti Tietokeskuksen toimesta. Työasemapalvelut ja niiden toimivuus on keskeinen tekijä työntekijöiden kokemuksessa IT:n toimivuudesta. Palvelu on toiminut kustannustehokkaasti ja vuosi vuodelta kehittynyt laadukkaammaksi.

Jari Nevalainen, IT-palvelujohtaja, Turun kaupunki

”Tietokeskuksen palvelumalli sopii meille erinomaisesti. Jos tarvitsemme vaikkapa työharjoittelijalle tietokoneen, saamme sen helposti kuukausimaksulla ja voimme palauttaa laitteen harjoittelujakson jälkeen. Tietokeskus on paikallinen palvelutalo, joka tuo meille joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Vakioidut laitemallit, toimiva tilausportaali ja nimetty vastuuhenkilö varmistavat, että Tietokeskuksen palvelu mukautuu meidän muuttuviin tilanteisiimme.”

- Rami Kokkala, Head of Technical ICT at Meyer Turku Oy

Yrityksemme toimii ja toteuttaa projekteja ympäri maailmaa ja on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Tietokeskus on pysynyt aina vauhdissa mukana ja on tuottanut meille erittäin joustavia, turvallisia ja luotettavia palveluja kilpailukykyiseen hintaan.

Tero Rantanen, VP Business Process Development, Almaco Group Inc

Yhteistyö Tietokeskuksen kanssa sujui jouhevasti, erityisesti palvelualttius sekä nopea reagointi asiakastarpeisiin saavat kiitosta.

Yrjö Saarikko, IT-johtaja, Turun yliopisto

Tietokeskuksen ehdottomia vahvuuksia ovat alan syvä tuntemus, valmiit konseptit, asiakastarpeiden ymmärtäminen, innovointi sekä aito palveluhalu. Tietokeskus on onnistunut tähän asti kokonaisuutena erinomaisesti.

Mika Heikkinen, CIO, TS-Group

Tietokeskuksen ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta on osoittanut kyvykkyytensä uusien ja vanhojen ongelmien ratkaisussa, sekä tietojärjestelmien ja -verkkojen kehitystyössä. Laaja-alainen osaaminen ja resurssien riittävyys ovat tulleet esiin monellakin eri tavalla. Esimerkkinä mainittakoon suurempien laitteistovaihtojen menestyksellinen toteuttaminen niin, että mikään muu toiminto ei ole häiriintynyt tai keskeytynyt.

Jukka Ehto, Tietohallintopäällikkö, Kankaanpään kaupunki

Lähitukipyynnöt tippuivat 72% RESURSSI-palvelusopimuksen myötä!

Jari Varjo, CIO, Apetit Oyj

Älä ota yhteyttä Tietokeskukseen jollet etsi hyvää ja ystävällistä palvelua, asiantuntevaa henkilöstöä ja nopeita vasteaikoja.

Vitsinikkari, Laatu- ja IT-päällikkö Sami Kuusisto, Aurajoki Oy

Tarjousten pisteytyksessä Tietokeskus ei ollut halvin ratkaisu, mutta sen tarjoamat palvelut ja laadulliset tekijät ratkaisivat.

Jukka Nyrhinen, tietohallintopäällikkö, Tampereen Seurakuntayhtymä

Palvelukumppanin valinnassa meille oli tärkeää, että osaaminen oli lähellä kaikkia toimipisteitämme. Siirto vanhasta IT-järjestelmästä uuteen sujui täysin ilman tuotantokatkoksia.

Ville Suomi, Tiileri Keramia Oy

Tuntuu turvalliselta kun palvelusta veloitetaan kiinteä summa koko sopimuskauden ajan.

Sanna Malmivaara, Treston Group Oy

Tietokeskus kuuntelee asiakasta, tarjoaa parasta palvelua ja asiantuntemusta kulloinkin ajankohtaisiin haasteisiin.

Antti Kujala, IT Manager, Symbio Finland

Tietokeskus tarjosi ainoana juuri sitä mitä me halusimme, joustavaa mutta erittäin osaavaa palvelua kohtuulliseen hintaan. Liiketoiminnan kannalta on ensiarvoisen tärkeää että IT toimii sujuvasti tilanteessa kun tilanteessa.

Jari Pihkala, 3HD

Tietokeskuksen tarjoama palvelu oli sekä joustava että turvallinen valinta, yli 20 vuoden kokemus alalta ja runsaan 30 henkilön tekninen tiimi luo lujaa luottamusta Tietokeskuksen työn laatuun.

Ilkka Artimo, hallituksen pj, Kaarina team

Olen tosi tyytyväinen toteutukseen ja siihen, että toiveemme huomioitiin jo suunnitteluvaiheessa. Tietokeskuksen tarjoamien palveluiden laaja valikoima ja osaamisen taso on ollut varsin ilahduttava. Kaikki tiedostot varmuuskopioidaan nyt automaattisesti, jolloin tietoa ei enää pääse häviämään ja valvontakameroiden tallentama kuva on myös tallessa. Uusi ympäristö on palvellut meitä toistaiseksi hyvin ja vaivatta.

eläinlääkäri Jutta Salonen, omistaja, Länsi-Vantaan Eläinklinikka

Arvostamme IT-kumppanimme toiminnassa erityisesti asiakastarpeiden ymmärtämistä, niiden pohjalta tehtyjä laitemalliehdotuksia sekä nopeaa ja tehokasta asiakaspalvelua.

Mia Kauhanen, Polarmatic oy

Tietokeskuksesta saa laadukasta ja nopeaa palvelua, paikallisena toimijana saavutettavuuskin on erinomaista.

Esa Ilanti, talouspäällikkö, Raision kaupunki, Sivistyskeskus

On turvallista kun järjestelmät ovat ajan tasalla, jatkuvassa valvonnassa ja joustavat projektitalon muutosten myötä.

Johanna Myllymäki, Europlan Engineering Oy

Haluamme keskittyä oman liiketoimintamme ytimeen ja etsimme kumppania, joka kantaa vastuun tietotekniikan kokonaistoimivuudesta sovituissa puitteissa. Tietokeskuksen kanssa tämä on onnistunut erinomaisesti. Nopea vasteaika ja henkilökohtainen palvelu ansaitsee kiitoksensa!

Mikko Ekberg, Vice President, Supply Chain, Oy Fiblon Ab

Erityistä kiitosta haluamme antaa It-tarvikkeiden nopeista toimituksista. Käyttötuen joustavuus poikkeuksellisissa palveluajoissa on sujunut myös mallikkaasti. Terveydenhuollossa tietoliikennekatkokset on ajoitettava harkiten. Olemme saaneet käyttötuen asiantuntemuksen käyttöömme tarvittaessa myös ilta- ja yöaikaan.


Virpi Salminen-Helkamäki, tietojärjestelmäasiantuntija/tukipalvelut, Pohjois-Satakunnan Peruspalvelukuntayhtymä (PoSa)

”Ostajamme alkoi käyttää uutta Tietokeskuksen toimittamaa toiminnanohjausjärjestelmää omatoimisesti, kun se oli niin helposti lähestyttävä”.

Johanna Laihoniemi, Hallintokoordinaattori, Pohjaranta Oy

Vaihtaessamme koko toiminnanohjausjärjestelmän Tietokeskuksen toimittamaan, otimme ensin käyttöön työajankirjaukset ja asentajat olivat siihen todella tyytyväisiä ja alkoivat kiirehtiä työnohjausjärjestelmän käyttöönottoa.

Nyt olemme lisänneet työajankirjaukset lähes koko henkilökunnalle ja palaute on ollut todella positiivista: töiden kirjaaminen on nopeaa ja yksinkertaista. Mobiilikirjauksia tekee osa ja myös se toimii hyvin.

Matkalaskujen tarkastus ja siirto palkanlaskentaan on helppoa ja vaivatonta. Liukumien reaaliaikainen päivittyminen on helpottanut ylitöiden ja vapaiden seurantaa.

Johanna Salminen, Toimistopäällikkö, Detector Oy

  • Jaa: