TIEDOTE 18.12.2017

Asiakkaitaan lähellä oleva IT-kokonaispalveluiden tarjoaja Tietokeskus on kasvanut voimakkaasti useita vuosia. Osana kasvustrategiaamme tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme koko suomessa yhtenä Tietokeskuksena, yhden Y-tunnuksen alta.

Ratkaisutalo, Rauman Tietokeskus ja Pirkkasoft lakkaavat omina Y-tunnuksinaan tammikuun alussa ja ne fuusioidaan Turun Tietokeskukus Oy:n (Y-tunnus : 0204687-0).

Yritysten yhdistäminen tapahtuu fuusiona, kaikki sopimukset ja velvoitteet siirtyvät sellaisinaan Turun Tietokeskukselle. Toimenpiteellä ei ole henkilöstövaikutuksia, eikä se vaikuta asiakkaille tuotettuihin palveluihin.

Lisätiedot:

Talousjohtaja Mikko Jaskari, mikko.jaskari@tietokeskus.com, puh. 0400 535 337


Tietokeskus on Suomen läheisin ja nopein, teknisesti osaava IT-palvelutalo, jonka 200 alan ammattilaista ovat palvelleet asiakkaita ylivoimaisella huolenpidolla jo kolme vuosikymmentä. Palvelemme yritys- ja kuntasektorin asiakkaitamme jo yhdeksästä Tietokeskuksestamme eri puolelta Suomea. Tietokeskuksen RESURSSI-palvelukonsepti on räätälöitävä IT-palvelupaketti, joka sopii asiakkaidemme tarpeisiin yksittäisprojekteista vuosisopimuksiin. Palvelumme keskus ovat tietoturvalliset ja suomalaiset konesalimme. Tietokeskus on myös useiden kuntien ja valtion sopimustoimittaja. www.tietokeskus.com

  • Jaa: