Voidaksemme palvella sinua aina vain paremmin ja paikallisemmin, järjestimme kaikki 200 Tietokeskuksen kaveria uudelleen. 1.11.2017 käynnistyvän uuden toimintatavan myötä varmistamme, että tuotteemme kehittyvät tarpeittesi mukana, ja saat kaiken osaamisemme käyttöösi siellä missä sinäkin olet.


Panostamme tulevaisuudessa entistä enemmän paikallisuuteen ja haluammekin tässä yhteydessä esitellä uudet liiketoiminta-alueemme ja -johtomme vahvistukset. Vanhat tutut kaverit ovat kaikki mukana toiminnassa, eli tuttu myyjäsi ei katoa mihinkään, kunhan vain järjestäytyvät paremmin sinua palvelemaan.


Aloitetaan ylhäältä, Kokkolasta pohjoiseen liiketoiminnasta vastaa SystemaStore kaupan myötä
Tietokeskukseen saatu Jyrki Kauvosaari. Uudellamaalla ohjaksia pitää tuttu stadin mies Marek Davidjuk ja Länsi- ja Keski-Suomen ottaa haltuunsa Tietokeskuksen palveluyksikössä ennen vaikuttanut Samuli Lindström. Valtakunnallisten asiakkaiden tiimiä vetää toimitusjohtajamme Janne Lipiäinen.


Toivotamme tässä yhteydessä tervetulleeksi viime vuodet mm. Apetit Oyj:ssä CIO:na toimineen Jari Varjon. Jari ottaa vastuun Tietokeskuksen tuotannosta ja sen kehityksestä, samalla kun tuotantoamme ja sen toimintatapoja yhtenäistetään.


Marraskuun puolivälissä tuotemarkkinointiosaston johtoon astuu uusi mies nimeltä Anssi Sallinen. Anssin osaston vastuulle lankeaa Tietokeskuksen tarjoama, markkinointiviestinä ja tietysti palveluiden sekä myynnintuki ja -kehitys. Anssi on aikaisemmin vastannut mm. Nebulan tarjoamasta, myynnistä ja markkinointiviestinnästä.


Yllä mainitut ovat kaikki osa johtoryhmäämme, heidän ja muiden johtoryhmän jäsenien yhteystiedot löydät osoitteesta: https://www.tietokeskus.com/yhteystiedot .


Siinä se nyt oli, meidän tämän kerran uutiset, paljon uutta vanhassa ja tutussa toimijassa.

Tulemme mielellämme teillä käymään. Mietitään yhdessä, miten uusi Tietokeskus voi palvella teitä jatkossakin paikallisesti, mutta ison asiantuntijaporukan tukemana. Ottakaa yhteyttä omaan myyjäänne, niin sovitaan treffit.


Vauhdikasta loppuvuotta 2017


Toivoo Tietokeskuksen poppoo


P.S. Jos sinulla ei ole omaa myyjää, tai et tiedä kuka hän on, voit laittaa treffipyynnön osoitteeseen: treffit@tietokeskus.com tai soittaa oman alueen vetäjälle ja sopia treffit!

  • Jaa: