tietokeskus-logo-140.png

Panostamme kasvuun ja liiketoiminnan kehittämiseen, vahvistamalla tiimiään uudella toimitusjohtajalla ja talousjohtajalla. Toivotamme tervetulleiksi Janne Lipiäinen joka aloittaa Tietokeskus-konsernin toimitusjohtajana ja Mikko Jaskari talousjohtajana 1.8.2017.

Tietokeskuksen asiakasta lähellä oleva, nopea ja osaava IT-kokonaispalvelu on kasvanut viime vuodet nopeasti. Liikevaihtomme oli viime vuonna 37 miljoonaa euroa ja tämän vuoden liikevaihto tulee ylittämään 60 miljoonaa euroa. Viime syksynä Vaaka Partners tuli Tietokeskuksen pääomistajaksi tukemaan 100 miljoonan euron liikevaihdon kasvutavoitetta vuoteen 2020 mennessä.

Varmistaakseen ja nopeuttaakseen tavoitteidensa saavuttamista olemme vahvistaneet johtotiimiään uudella toimitusjohtajalla ja talousjohtajalla.

Tietokeskus-konsernin uusi toimitusjohtaja on Janne Lipiäinen. Jannella on pitkä ja monipuolinen kokemus kasvavien IT-palveluliiketoimintojen johtamisesta ja hän on toiminut aikaisemmin mm. Elisa Appelsiinin toimitusjohtajana.

Talousjohtajana aloittaa Mikko Jaskari. Mikko on liiketoimintalähtöisen talousjohdon ammattilainen ja toiminut CFO:na mm. TeliaSonera Finlandin matkapuhelinliiketoiminnassa ja Honkarakenne Oyj:ssä.

Konsernin nykyinen toimitusjohtajamme Tuomas Kaukinen jatkaa yhtiön palveluksessa ja merkittävänä vähemmistöomistajana. Tuomas keskittyy jatkossa Tietokeskuksen kasvun rakentamiseen mm. uusien strategisten asiakashankkeiden ja yrityskauppojen kautta.

”Tavoitteenamme on kasvaa ja laajentaa toimintaamme aivan uuteen kokoluokkaan jatkuvasti muuttuvilla IT-infrastruktuurimarkkinoilla. Tämän varmistamiseksi lähdimme yhdessä Vaakan kanssa etsimään vahvistuksia Tietokeskuksen tiimiin. Minulle on tärkeää nähdä kasvusuunnitelmamme toteutuvan. Itse pystyn keskittymään jatkossa hankkeisiin joissa olen parhaimmillani ja joista nautin eniten”, Kaukinen sanoo.

”Tietokeskus on kiihdyttänyt kasvuaan Vaakan tultua mukaan yhtiöön viime syksynä. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme toivottaa Jannen ja Mikon tiimiin. Etenemme määrätietoisesti polulla, jossa Tietokeskus nopeasta kasvusta huolimatta pysyy asiakkailleen läheisenä ja mutkattomana kumppanina jotta asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa”, hallituksen puheenjohtaja Timo Hiltunen toteaa.

Lisätiedot:

Tietokeskus, hallituksen puheenjohtaja Timo Hiltunen, timo.hiltunen@tietokeskus.com, puh. 0400 568996

Tietokeskus, Tuomas Kaukinen, tuomas.kaukinen@tietokeskus.com ,puh: 040 845 4012


Tietokeskus on Suomen läheisin ja nopein, teknisesti osaava IT-palvelutalo, jonka lähes 200 alan ammattilaista ovat palvelleet asiakkaita ylivoimaisella huolenpidolla jo kolme vuosikymmentä. Palvelemme yritys- ja kuntasektorin asiakkaitamme jo yhdeksästä Tietokeskuksestamme eri puolelta Suomea. Tietokeskuksen RESURSSI-palvelukonsepti on räätälöitävä IT-palvelupaketti, joka sopii asiakkaidemme tarpeisiin yksittäisprojekteista vuosisopimuksiin. Palvelumme keskus ovat tietoturvalliset ja suomalaiset konesalimme.Tietokeskus on myös useiden kuntien ja valtion sopimustoimittaja.Tietoa kirjoittajasta

  • Jaa: